Andere diensten

Naast het lasergraveren van gereedschappen, typeplaten, en koper&grafiet kunnen wij veel meer graveren. Hieronder sommen we enkele producten op. Mocht u een ander product willen laten lasergraveren, neem dan contact met ons op!

Logoplaten

Wilt u ergens uw logo op hebben gegraveerd? Door uw logo op een product te laten graveren bent u zeker van een duidelijke zichtbaarheid en een onuitwisbare gravure.

Naamborden

Wij kunnen ook voor klanten een naambord lasergraveren. Denk hierbij aan een naambord dat onder de bel bij de voordeur hangt. Wij kunnen elke tekst op een naambord aanbrengen!

Ook elke maat en vorm van plaatje is mogelijk te leveren! (max. tekstgrootte 120x120mm)

Metalen pennen

Wilt u een zakelijk maar toch persoonlijk cadeau aan iemand geven? Dan is een metalen pen met een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo een zeer leuk cadeau om te geven! Wij kunnen elke boodschap op elke metalen pen graveren! Oplage vanaf 100 stuks!

Metalen sleutelhangers

Uw sleutelbos altijd kunnen herkennen? Door een metalen sleutelhanger te laten lasergraveren herkent u uw sleutelbos altijd! Daarnaast kunnen wij ook de sleutels zelf graveren. Zo kunt u een stuk sneller de sleutel van uw voor- of achterdeur vinden.

Het markeren van onderdeelnummers

Wanneer u veel onderdelen uit elkaar moet houden is het zeer handig om de onderdelen te nummeren. Identificeren is altijd handig in de vorm van;

  • Een tekeningnummer
  • Leverancier
  • Datum
  • Artikelnummer

Diepgravures in metalen

Markeren is een graveerbewerking waarbij niet of nauwelijks diepte wordt aangebracht, dit is wel duidelijk leesbaar, maar staat meer aan de oppervlakte van het metaal. BIj diepgraveren wordt er meer materiaal weg gebrand. Hier zitten verschillende voordelen aan.

Afbeeldingen in metaal

Wilt u een certificaat, of een andere afbeelding vastleggen in metaal? Wij kunnen dit voor u graveren in metalen. Op deze wijze wordt uw afbeelding of certificaat op een subtiele wijze altijd zichtbaar op uw machine of ander product. Gravures slijten niet weg, hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw certificaat niet meer zichtbaar is.

Diverse (harde) kunststoffen

Het graveren/markeren van een grote serie onderdelen behoort zeker tot de mogelijkheden.
Dit betreft harde kunststoffen, niet alle soorten kunststof zijn te graveren.

Neem contact op!